Terapie, která tě nakopne 100 praktických technik pro každý den - Bachim, Sacha (Grada, 2024)
Psychoterapie pro každého – lehce, vesele a preventivně pečujte o své duševní zdraví, a to za pomoci stovky praktických technik.