Ekonomie bez mýtů a iluzí - 2. aktualizované vydání Jak ekonomika funguje doopravdy - Urban, Jan (Grada, 2024)
Chcete se lépe orientovat v ekonomice a činit informovaná rozhodnutí? Pak je pro vás tato kniha nepostradatelným průvodcem. Ponořte se do světa, kde pravda vítězí nad mýty!
Keywords: Ekonomie