Manažerská ekonomika - Hobza, Vladimír; jr. Hobza Vladimír; Schwartzhoffová (Univerzita Palackého v Olomouci, 2016)
Skripta navazují na Základy manažerské ekonomiky (Hobza, 2004). Jejich vydání je reakcí na pokračující změny v ekonomickém chápání efektivnosti podnikových činností, změny v požadavcích na vrcholové manažery. Při tvorbě skript byli autoři vedeni snahou, v co nejjednodušší formě předložit posluchačům neekonomicky zaměřené vysoké školy soubor základních poznatků, jenž posluchači umožní zvládnout manažerský proces na středně profesionální úrovni a činit rozhodnutí, založená na ekonomických zásadách a principech.
Keywords: Ekonomie