Návrh a realizace vybraných reportů v oblasti řízení lidských zdrojů v systému SAP SuccessFactors - Kupec, Eduard; Chlapek, Dušan; Kučera, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a implementací reportingu pro řízení lidského kapitálu v systému SAP SuccessFactors v prostředí společnosti Fortuna Entertainment Group. Hlavním cílem této práce bylo navrhnout a realizovat reporty v oblasti řízení lidských zdrojů s systému SAP SuccessFactors. K dosažení hlavního cíle byly definovány a postupně splněny tři dílčí cíle. Prvním bylo analyzovat současný stav a identifikovat potřeby reportingu v oblasti řízení lidských zdrojů. Druhým cílem bylo popsat systém SAP SuccessFactors a navrhnout specifické reporty, které odpovídají těmto potřebám. Posledním dílčím cílem bylo ověřit použitelnost navržených reportů prostřednictvím zpětné vazby od koncových uživatelů. Práce je rozdělena do devíti kapitol. Úvodní kapitoly seznamují čtenáře s klíčovými tématy v oblasti řízení lidských zdrojů, včetně historie HR analytiky a hlavních HR procesů. Druhá část se zaměřuje na popis systému SAP SuccessFactors v rámci společnosti Fortuna Entertainment Group, mapuje jeho procesy a funkční moduly, a představuje aktuální podobu firemních reportů. V závěrečné kapitole jsou prezentovány výsledky dotazníkového šetření mezi uživateli reportů, které sloužily k finálnímu ověření a případným úpravám návrhů.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses