Návrh a implementace reportingového řešení pro sledování digitálních ukazatelů v bankovním sektoru - Růžička, Ondřej; Staněk, Štěpán; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Cílem mé práce je vytvořit reportingové řešení pro sledování digitálních ukazatelů pro společnost Česká spořitelna, a.s. Toto řešení se zaměřuje na poskytování relevantních informací pro pobočkovou síť a přináší tak zaměstnancům možnost lepšího rozhodování na základě přesných dat. Implementace tohoto řešení zahrnuje dodržení metodiky Data as a Product. První část mé práce se zabývá představením business kontextu celé společnosti a konkrétního případu, který je řešen v rámci diplomové práce. Zahrnuje také požadavky zadavatele, přičemž se detailněji zaměřuje na jeho potřeby a očekávání. V následující části práce je představeno technické zadání, včetně ukázek tabulek a jejich vzájemných vazeb. Poslední část mé práce je věnována implementaci navrženého řešení a jeho následnému otestování. V závěrečné fázi je celé řešení ověřeno zadavatelem, který poskytuje zpětnou vazbu.
Vedoucí práce: Štěpán Staněk
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses