Podvojné účetnictví nejen pro samouky 2. aktualizované vydání - Dušek, Jiří (Grada, 2024)
Zcela přehledná a téměř kapesní forma účetní publikace pro všechny, kteří chtějí mít v účetnictví jasno. Maximální pozornost je věnována základním účetním pojmům a účetní matematice, která je při účtování největší pomocí. Pro všechny, kteří hledají odvahu vést si účetnictví, stát se účetními, pro studenty!