Potenciál video kampaní : Vztah velikosti značky a emocí k rozpoznání značky - Turečková, Aneta; Lhotáková, Markéta, 1971-; Myšková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Rozpoznání značky v reklamním videu je klíčovým ukazatelem potenciálu kampaní, spolu s rozpoznáním produktové kategorie a emocemi, které video vyvolává. V odborných kruzích se často diskutuje, jak velikost značky a emoce vzniklé při sledování reklamního videa ovlivňují její rozpoznání, zejména v kontextu měření potenciálu video kampaní. Tato práce se zaměřuje na analýzu těchto vztahů pomocí dat z předem testovaných kampaní výzkumné agentury Behavio Labs. Hlavní výzkumné otázky zkoumají vztah mezi velikostí značky, emocemi a rozpoznáním značky.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses