Podnikatelský plán - expanse digitální galerie pomocí technologie blockchain - Kopřivová, Lucie (2024)
Cílem této práce je zhodnotit, zda expanse na digitální svět pomocí technologie blockchain umožňuje udržitelný zisk a zda vede k návratu prvotních investic, či zda by bylo pro společnost udržitelnější vydat se jinou cestou a investovat např. do otevření nové pobočky. Práce se zaměří na současný trh s uměním, včetně jeho výzev a příležitostí a prozkoumá výhody a nevýhody vstupu na nový digitální umělecký trh s použitím technologie blockchain a NFT.