Podnikatelský plán - expanse digitální galerie pomocí technologie blockchain - Kopřivová, Lucie; Štěpánek, Petr; Tomčiak, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem této práce je zhodnotit, zda expanse na digitální svět pomocí technologie blockchain umožňuje udržitelný zisk a zda vede k návratu prvotních investic, či zda by bylo pro společnost udržitelnější vydat se jinou cestou a investovat např. do otevření nové pobočky. Práce se zaměří na současný trh s uměním, včetně jeho výzev a příležitostí a prozkoumá výhody a nevýhody vstupu na nový digitální umělecký trh s použitím technologie blockchain a NFT.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses