Nové trendy v mezinárodní přepravě karga s využitím příkladu společnosti DSV Air & Sea s.r.o. - Brynda, Adam; Sato, Alexej, 1952-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce přibližuje nové trendy v cargo letecké přepravě s nahlédnutím do importních procesů spediční firmy DSV Air & Sea. Teoretická část se zabývá charakteristikou cargo letecké přepravy, jejími výhodami a nevýhodami, dokumentací doprovázející zásilku, dodacími podmínkami INCOTERMS a celní problematikou. Praktická část se zaměřuje na konkrétní příklad importní zásilky přepravované v síti DSV, popisuje její procesy a poukazuje na nové trendy, které formují současný a budoucí trh v tomto odvětví. Cílem je zhodnotit procesy DSV a identifikovat klíčové faktory pro budoucí vývoj v oboru.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses