Motivácia zamestnancov v personálnych agentúrach - Tokarčíková, Veronika (2024)
Táto bakalárska práca skúma vnímanie motivačných faktorov zamestnancami personálnych agentúr so zameraním na vplyv stresu na ich pracovnú motiváciu. Rozlišuje medzi vnútornou a vonkajšou motiváciou a analyzuje ich uplatnenie v oblasti recruitmentu. Práca prináša odporúčania na zlepšenie motivačných stratégií a podporu pracovnej spokojnosti.