Motivácia zamestnancov v personálnych agentúrach - Tokarčíková, Veronika; Sadílek, Tomáš; Plachý, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Táto bakalárska práca skúma vnímanie motivačných faktorov zamestnancami personálnych agentúr so zameraním na vplyv stresu na ich pracovnú motiváciu. Rozlišuje medzi vnútornou a vonkajšou motiváciou a analyzuje ich uplatnenie v oblasti recruitmentu. Práca prináša odporúčania na zlepšenie motivačných stratégií a podporu pracovnej spokojnosti.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses