Návrh na zlepšení marketingové strategie společnosti Gymshark - Sotonová, Kateřina; Průša, Přemysl, 1980-; Šenkárčin, Viktorie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato práce se zaměřuje na marketingovou strategii společnosti Gymshark v České republice. Cílem této práce je kriticky zhodnotit marketingovou strategii společnosti Gymshark a navrhnout doporučení na její zlepšení. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První se zaměřuje na spotřební chování ve sportovním oblečení na evropském a českém trhu. V druhé kapitole jsou uvedeny trendy na trhu se sportovním oblečením. Ve třetí kapitole je představena společnost Gymshark a její současná marketingová strategie. Čtvrtá část práce je věnována dotazníkovému šetření a SWOT analýze společnosti. V páté kapitole je představen návrh na zlepšení marketingové strategie s kroky na implementaci změn.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses