Marketingová komunikácia firmy Novesta a.s. na japonskom trhu - Klimeková, Viktória; Olšanová, Květa; Lomenčíková, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Diplomová práca sa zameriava na zmapovanie a zhodnotenie marketingovej komunikácie značky Novesta, identifikáciu preferencií japonských spotrebiteľov a návrh stratégie, ktorá efektívne zosúladí hodnoty značky s očakávaniami cieľovej skupiny. Výskum zahŕňal kvalitatívne rozhovory, analýzu konkurencie a hodnotenie súčasných komunikačných aktivít. Výsledky potvrdzujú dôležitosť ekologických hodnôt a remeselnej tradície, pričom zdôraznili potrebu dynamickejšieho a pútavejšieho obsahu. Navrhovaná stratégia zahŕňa digitálne kampane, pop-up podujatia, spolupráce s influencermi a limitované kolekcie, ktoré majú posilniť povedomie o značke a jej konkurencieschopnosť na japonskom trhu.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses