Návrh marketingové strategie PRVNÍ IZOLAČNÍ ALFA s.r.o. na německý trh - Němečková, Lucie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Práce se zabývá tématem návrhu nové marketingové strategie společnosti PRVNÍ IZOLAČNÍ ALFA, s.r.o. na německý trh. Společnost v současné době působí převážně v České republice a nabízí své služby v oblasti průmyslových izolací a stavebnictví. Výhledově pak společnost plánuje nekapitálovou expanzi na německý trh. Cílem práce proto bylo navrhnout novou marketingovou strategii, která bude zaměřena právě na zmíněnou expanzi služeb společnosti do Německa. K navržení této strategie napomohla předně situační analýza společnosti skrze PEST analýzu německého trhu a SWOT analýzu společnosti. Dále pak analýza komunikačního mixu vybraných německých konkurentů společnosti a jejich prezentace v online prostředí. Nasbírané informace napomohly k vytvoření návrhu nové marketingové strategie, která by měla zajistit úspěšnou expanzi společnosti na německý trh.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses