Československo-francouzské vztahy v období studené války - Holočiová, Alena; Veselý, Zdeněk, 1950-; Tóth, Andrej, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Diplomová práce se zabývá vývojem československo-francouzských vztahů v období studené války. První kapitola se zaměřuje na mezinárodní prostředí studené války a události, které toto období provázely a ovlivňovaly československo-francouzské vztahy. Druhá kapitola se věnuje tradici československo-francouzských vztahů, zatímco hlavní částí práce je poslední, třetí kapitola, která analyzuje československo-francouzské vztahy v době studené války, kdy byly Československo a Francie rozděleny železnou oponou.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses