Marketing deskových her na sociálních sítích - Valentová, Eva; Halík, Jaroslav, 1961-; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato diplomová práce se zabývá efektivními způsoby marketingové komunikace deskových her na sociálních sítích. Hlavním cílem bylo identifikovat nejefektivnější formy a způsoby marketingové komunikace na sociálních sítích při propagaci deskových her v českém prostředí a na základě provedeného výzkumu poskytnout praktická doporučení pro vydavatele těchto her. V teoretické části je popsán rámec moderní marketingové komunikace na sociálních sítích a také současný trh deskových her. Práce dále popisuje specifika a trendy marketingu na sociálních sítích a také ty týkající se marketingu deskových her. Výzkum se pak zabýval zejména formou, obsahem, tónem a vizuálními prvky příspěvků, které ovlivňují nákupní chování cílové skupiny a byl realizován formou dotazníkového šetření mezi 164 českými uživateli sociálních sítí, kteří alespoň občas hrají deskové hry.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses