Využití Google Analytics v konkrétní společnosti - Tarasova, Yuliya; Sedláček, Jiří, 1963-; Mňahoncáková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Účelem této bakalářské práce je provést analýzu webových stránek vybrané firmy pomocí využití platformy Google Analytics a poskytnout opatření ke zlepšení webových stránek firmy. Práce se skládá ze čtyř částí. První část obsahuje metody, které byly použity k dosažení dílčích cílů bakalářské práce. Ve druhé části jsou popsány jednotlivé principy webové analytiky a charakteristika samotného nástroje Google Analytics. Třetí část je věnována představení vybrané společnosti a její konkurenci. Kvůli citlivosti dat firma vyžaduje anonymitu. V poslední části je rozebráno využití Google Analytics ve uvedené firmě a na základě analýzy dat v daném nástroji budou navržena opatření ke zlepšení, která by mohla být implementována ve vybraném podniku.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses