Vývoj aplikace CzechUni : Administrační část - Lampa, Jan (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh a implementaci administrační části webové aplikace CzechUni, která slouží k podpoře zahraničních studentů při přihlašování na české vysoké školy. Práce je součástí týmového projektu zaměřeného na vývoj aplikace CzechUni a jejím cílem bylo vytvořit efektivní administrační rozhraní umožňující správu uživatelů, přihlášek, studijních programů a dalších relevantních dat. V rámci práce byla provedena analýza administračních rozhraní vybraných aplikací, která pomohla identifikovat nejlepší praktiky v oblasti UI/UX a funkcionality. Na základě těchto poznatků byl navržen design administračního rozhraní a následně realizována jeho implementace s využitím moderních technologií. Diplomová práce rovněž reflektuje omezení produkčního prostředí a navrhuje další možnosti rozšíření funkcionality aplikace. Výsledkem práce je plně funkční prototyp administrační části aplikace CzechUni, který přináší přidanou hodnotu jak společnosti Czech Education, tak zahraničním studentům využívajícím služeb této aplikace.