Dopady administrativy premiéra Módího na indický automobilový průmysl - Hladová, Lucie (2024)
Diplomová práce se zabývá dopady administrativy premiéra Módího na vnější konkurenceschopnost automobilového průmyslu Indie, který je pro tuto zemi klíčový. První kapitola je věnována teoretickým východiskům ekonomického rozvoje, a především průmyslové politiky. Druhá kapitola představuje indický automobilový průmysl, současné trendy v globálním automobilovém průmyslu a analyzuje vývoj vnější konkurenceschopnosti automobilového průmyslu Indie. Třetí kapitola je věnována vybrané administrativě premiéra Módího a SWOT analýze indického automobilového průmyslu v kontextu jeho administrativy.