Dopady administrativy premiéra Módího na indický automobilový průmysl - Hladová, Lucie; Proch, Dominik; Fojtíková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Diplomová práce se zabývá dopady administrativy premiéra Módího na vnější konkurenceschopnost automobilového průmyslu Indie, který je pro tuto zemi klíčový. První kapitola je věnována teoretickým východiskům ekonomického rozvoje, a především průmyslové politiky. Druhá kapitola představuje indický automobilový průmysl, současné trendy v globálním automobilovém průmyslu a analyzuje vývoj vnější konkurenceschopnosti automobilového průmyslu Indie. Třetí kapitola je věnována vybrané administrativě premiéra Módího a SWOT analýze indického automobilového průmyslu v kontextu jeho administrativy.
Vedoucí práce: Dominik Proch
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses