Dvojí kvalita potravin pohledem vybraných stakeholderů - Jaskevič, Vladimír; Olšanová, Květa; Čihák, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem této práce je analyzovat, jak dvojí kvalita potravin ovlivňuje skutečné chování spotřebitelů, a na základě kvantitativního dotazníku a monitoringu postojů vybraných stakeholderů zhodnotit stav přístupu k této problematice. Práce se zaměřuje na kvalitu potravin v maloobchodě, roli spotřebitele a jeho vnímání kvality, a ekonomické a marketingové aspekty dvojí kvality. V rámci výzkumu jsou zohledněny pohledy klíčových stakeholderů, včetně maloobchodníků, politiků a médií. Závěrem jsou na základě získaných dat formulována doporučení pro zlepšení situace v oblasti dvojí kvality potravin.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses