Marketingová strategie pro vstup nové webové aplikace s využitím umělé inteligence na trh a návrh na její vylepšení. - Hladíková, Karolína; Postler, Milan, 1960-; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií pro vstup nové webové aplikace využívající umělou inteligenci na trh a návrhem na její vylepšení. Práce se zaměřuje na analýzu marketingového mixu aplikace Brand Driver, vytvořené společností QUENYA technologie s.r.o., která usnadňuje tvorbu marketingového obsahu a analýz. Dále obsahuje podrobnou SWOT analýzu, srovnání s konkurencí a zhodnocení aktuální pozice aplikace na trhu. V rámci vlastního výzkumu byly provedeny terénní šetření, zahrnující dotazníkové šetření zaměřené na uživatele v segmentu B2B a hloubkové polostrukturované rozhovory s odborníky z oblasti marketingu. Získané poznatky byly využity k identifikaci klíčových potřeb zákazníků a návrhu kroků pro zvýšení efektivity a konkurenceschopnosti marketingové strategie aplikace. Výsledkem práce je formulace konkrétních návrhů a doporučení pro zlepšení marketingových aktivit aplikace Brand Driver, které by měly přispět k posílení vztahů se zákazníky, zvýšení povědomí o značce a rozšíření tržní přítomnosti.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses