Automatizace akvizičních procesů v segmentu B2B - Blaťák, Tomáš (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na automatizaci akvizičních procesů v segmentu B2B využitím low-code platformy N8N a umělé inteligence. Cílem je navrhnout a implementovat automatizovaný nástroj pro aktivní akvizici zákazníků pro společnost Leadspicker. Práce nejprve analyzuje současné akviziční procesy a následně navrhuje řešení integrující N8N s API OpenAI. Implementovaný prototyp automatizuje klíčové kroky akvizičního procesu, včetně vyhledávání potenciálních zákazníků a sledování obchodních příležitostí. Výsledky ukazují, že nástroj významně zvyšuje efektivitu akvizičních procesů a snižuje časovou náročnost rutinních úkolů. Práce demonstruje potenciál kombinace low-code platforem a umělé inteligence v oblasti B2B obchodních procesů.