Automatizace akvizičních procesů v segmentu B2B - Blaťák, Tomáš; Pavlíček, Antonín, 1977-; Korčák, Jiří, 1994-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na automatizaci akvizičních procesů v segmentu B2B využitím low-code platformy N8N a umělé inteligence. Cílem je navrhnout a implementovat automatizovaný nástroj pro aktivní akvizici zákazníků pro společnost Leadspicker. Práce nejprve analyzuje současné akviziční procesy a následně navrhuje řešení integrující N8N s API OpenAI. Implementovaný prototyp automatizuje klíčové kroky akvizičního procesu, včetně vyhledávání potenciálních zákazníků a sledování obchodních příležitostí. Výsledky ukazují, že nástroj významně zvyšuje efektivitu akvizičních procesů a snižuje časovou náročnost rutinních úkolů. Práce demonstruje potenciál kombinace low-code platforem a umělé inteligence v oblasti B2B obchodních procesů.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses