Návrh a vývoj webové aplikace pro organizaci a účast na událostech ve městě - Chapovskii, Nikita (2024)
Hlavním cílem mé práce je vytvoření webové aplikace zaměřené na organizaci a účast na událostech ve městě. V rámci této práce bude pozornost zaměřena na studium potřeb potenciálních uživatelů a důkladné zkoumání technologií, které umožní vytvoření takové sociální sítě. Současně bude provedena analýza existujících podobných řešení, abych lépe porozuměl stávajícím trendům a využil osvědčené postupy. bude provedena analýza potřeb a na základě získaných poznatků bude navržena architektura projektu a jeho praktická implementace. Proces vývoje zahrnuje také výzkum a výběr vhodných technologických nástrojů, s ohledem na osvědčené postupy a inovativní přístupy v oblasti webových aplikací.