Návrh a vývoj webové aplikace pro organizaci a účast na událostech ve městě - Chapovskii, Nikita; Palovská, Helena, 1959-; Buriánek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Hlavním cílem mé práce je vytvoření webové aplikace zaměřené na organizaci a účast na událostech ve městě. V rámci této práce bude pozornost zaměřena na studium potřeb potenciálních uživatelů a důkladné zkoumání technologií, které umožní vytvoření takové sociální sítě. Současně bude provedena analýza existujících podobných řešení, abych lépe porozuměl stávajícím trendům a využil osvědčené postupy. bude provedena analýza potřeb a na základě získaných poznatků bude navržena architektura projektu a jeho praktická implementace. Proces vývoje zahrnuje také výzkum a výběr vhodných technologických nástrojů, s ohledem na osvědčené postupy a inovativní přístupy v oblasti webových aplikací.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses