Využití intranetu ve výrobní organizaci - Horecký, Jan (2024)
Bakalářská práce Využití intranetu ve výrobní organizaci se věnuje vývoji modulu pro správu IT majetku na novém intranetu ve konkrétní výrobní organizaci. První polovina práce, teoretická část, se věnuje pojmům jako je intranet a ITAM. Zaměřuje se na jejich definici a stav poznání. Dále teoretická část obsahuje vysvětlení použitých metod a technologií k návrhu a realizaci projektu. Praktická část obsahuje analýzu, návrh, vývoj modulu a testování za pomoci iterativní a inkrementální metody. K vývoji byly použity technologie jako je HTML, CSS, TypeScript, Angular, PHP a MySQL. Výsledkem práce jsou dvě dokončené iterace a polovina třetí, které obsahují dokončený základ modulu a proces přidělení interního ID. Z důvodu ochrany obchodního tajemství firmy, pro kterou byla práce vypracována, práce neobsahuje použitý kód.