Návrh nového zpracování dat pro organizaci AIESEC Česká republika - Kokorev, Nikita; Palovská, Helena, 1959-; Buriánek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh nového zpracování dat pro organizaci AIESEC Česká republika. Významným aspektem navrženého řešení je jeho vznik na základě podrobné analýzy současného zpracování dat v organizaci a využití principů Business Intelligence společně s technologiemi, jako jsou BigQuery, Make a Looker Studio. Práce je rozdělena do sedmi kapitol, které lze rozčlenit do tří hlavních částí. První část představuje podrobnou analýzu současného stavu zpracování dat v organizaci. Druhá část, zahrnující kapitoly dvě až čtyři, se věnuje identifikaci problémů a požadavků, rešerši možných řešení a návrhu nového zpracování dat, které je podloženo teoretickým rámcem. Třetí část, tvořená pátou a šestou kapitolou, popisuje implementaci a testování beta verze navrženého řešení. Sedmá kapitola práci uzavírá zpětnou vazbou od organizace AIESEC. Mezi cíle této práce patřilo provedení podrobné analýzy současného zpracování dat, identifikace problémů a požadavků, návrh nového zpracování dat na základě rešerše, implementace a testování řešení a získání zpětné vazby pro další zlepšení návrhu.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses