Analýza vhodnosti regionů ČR pro imigraci - Rassudikhina, Mariia; Frömmelová, Tereza; Šimpach, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Bakalářská práce se zabývá analýzou hlavních důvodů imigrace do České republiky prostřednictvím konstrukce kompozitních indikátorů. Cílem je vyhodnotit, které regiony jsou pro imigranty nejvhodnější na základě vybraných faktorů, a zkoumat, do jaké míry mohou jednotlivé kraje České republiky přilákat nové obyvatele. Součástí analýzy je také hodnocení silných a slabých stránek krajů z pohledu migrace.
Vedoucí práce: Tereza Frömmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: datové analýzy a modelování [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses