Návrh nové vizuální identity studentského spolku 4FIS - Fleissigová, Valerija; Hábová, Anna, 1994-; Chyla, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem nové vizuální identity studentského spolku 4FIS, který působí na Fakultě informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze. Cílem práce je vytvořit moderní a atraktivní vizuální identitu, která lépe odráží hodnoty a dynamiku spolku, podporuje jeho aktivity a přitahuje cílovou skupinu. Teoretická část se zaměřuje na základy brandingu a grafického designu, jejich význam v kontextu studentských organizací a na analýzu současných trendů v těchto oblastech. Praktická část zahrnuje analýzu původního stavu vizuální identity spolku 4FIS, vývoj redesignu včetně testování a implementace nového návrhu. Výsledkem práce je jednotný a snadno aplikovatelný vizuální styl, který posiluje identitu spolku a zvyšuje jeho atraktivitu v rámci univerzitního prostředí.
Vedoucí práce: Anna Hábová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses