Využití digitálních nástrojů a gamifikace při náboru zaměstnanců : Zhodnocení preferencí kandidátů ve srovnání s tradičními metodami - Dufková, Sarah; Legnerová, Kateřina, 1965-; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na využití digitálních nástrojů a gamifikace při náboru zaměstnanců, přičemž srovnává preference kandidátů vůči tradičním metodám náboru. Cílem práce je analyzovat, jak inovativní technologie a prvky herního designu ovlivňují zapojení uchazečů, jejich zájem o dané pozice a celkový zážitek z náborového procesu. Prostřednictvím kvantitativního výzkumu byly zkoumány názory kandidátů na výhody a nevýhody digitálních a gamifikovaných metod. Výsledky výzkumu přinášejí doporučení pro efektivnější implementaci těchto metod v oblasti lidských zdrojů a ukazují na trendy, které by mohly přispět k modernizaci náborových procesů.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses