Implementace a analýza PPC kampaní Google Ads pro společnost Bazénářství s.r.o. - Trinh, Anh Tu (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá implementací a analýzou PPC kampaní na platformě Google Ads pro společnost Bazénářství s.r.o., která provozuje e-shop zaměřený na bazénové vybavení. Práce nejprve představuje teoretický rámec Google Ads, včetně analýzy reklamních formátů, automatizace a využití umělé inteligence. Následně je detailně popsán proces implementace PPC kampaní, zahrnující nastavení reklamních strategií, propojení s potřebnými systémy a řešení technických komplikací. Na základě dat získaných z kampaní je provedena analýza výkonnosti, která se zaměřuje na klíčové ukazatele, jako jsou konverze, tržby a PNO. Výsledky analýzy ukazují úspěšnost kampaní a zároveň poskytují podklad pro návrh doporučení ke zlepšení efektivity reklamních aktivit. Výstupem práce jsou nejen praktické zkušenosti s realizací PPC kampaní, ale také návrhy na optimalizaci reklamní strategie v kontextu dynamicky se rozvíjejícího digitálního marketingu.