Vhodnost moderních komunikačních nástrojů pro specifické skupiny pacientů - Babčuk, Nazarij; Pažitný, Peter, 1976-; Řehoř, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu eHealth v České republice, konkrétně na telemedicínské služby, označené jako eKonzultace. Cílem práce je zkoumat komunikaci mezi poskytovateli zdravotní péče a pacienty prostřednictvím ICT a identifikovat faktory, které ovlivňují rozhodnutí pacientů využívat tyto služby. V teoretické části je popsán koncept eHealth, jeho součásti a role mezinárodních organizací při rozvoji eHealth modelů. Praktická část se zaměřuje na výzkum postojů pacientů k eKonzultacím a ověření stanovených hypotéz. Závěry práce zahrnují teoretický a praktický přínos, který přispívá k rozvoji eHealth služeb v České republice a poskytuje doporučení pro efektivní implementaci telemedicíny.
Vedoucí práce: Peter Pažitný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses