Hudební festival – případová studie - Tisoňová, Pavlína; Grosman, Jakub; Šubrt, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce je případovou studií na téma udržitelnost hudebního festivalu, konkrétně festivalu Let it Roll. Práce se zabývá problematikou udržitelnosti v rámci pořádání hudebních festivalů. Výsledkem práce je analyzovat environmentální, ekonomické a sociální aspekty udržitelnosti a vyhodnotit, jak si konkrétní festival v této oblasti vede, případně navrhnout opatření které by přispěli ke zlepšení této problematiku. V teoretické části se práce zabývá základními pojmy a jejich vymezením v souvislosti s pořádáním kulturních eventů. Praktická část se věnuje popisu festivalu Let it roll, jeho klíčovým aktivitám v rámci ekologické udržitelnosti a následně rozhovoru se zástupci festivalu, kteří se daným odvětvím v rámci Let it Roll věnují, na téma sociální a ekonomické udržitelnosti.
Vedoucí práce: Jakub Grosman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses