Formy podpory národního kulturního dědictví v rámci kulturní politiky ČR - Kachyňová, Magdalena (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu cílů stanovených v rámci Státní kulturní politiky České republiky pro období 2021–2025, přičemž specifický důraz je kladen na cíle spojené s ochranou a propagací kulturního dědictví. Analýza cílů poskytuje přehled o aktuálních pokrocích vytyčených cílů. Práce se dále věnuje vyhodnocení implementace vybraného dotačního řízení z Národního plánu obnovy zaměřeného na digitalizaci kulturních statků.