Formy podpory národního kulturního dědictví v rámci kulturní politiky ČR - Kachyňová, Magdalena; Novák, Zdeněk, 1958-; Štětka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu cílů stanovených v rámci Státní kulturní politiky České republiky pro období 2021–2025, přičemž specifický důraz je kladen na cíle spojené s ochranou a propagací kulturního dědictví. Analýza cílů poskytuje přehled o aktuálních pokrocích vytyčených cílů. Práce se dále věnuje vyhodnocení implementace vybraného dotačního řízení z Národního plánu obnovy zaměřeného na digitalizaci kulturních statků.
Vedoucí práce: Zdeněk Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses