Optimalizace schvalovacího procesu korporátních smluv - Konfrštová, Blanka; Hanousek, Vladimír; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na výzkum příčin prodlev ve schvalovacím procesu smluv. K výzkumu bylo využito kvalitativních metod. Teoretická část poskytla kostru výzkumu možných příčin prodlev. Především pro neformální rozhovory, které se o tento rámec do určité části opírají. Výzkum přináší cenná data o délce schvalovacího procesu, jeho úzkých místech a jejich možných odstranění. Výzkum je prakticky zaměřen na celý schvalovací proces včetně nastavení workflow. Nastavení procesu nevykázalo závažnější nedostatky. Velký vliv na délku schvalovacího procesu má selhání lidského faktoru a s tím spojená chybovost. Dále také time management nejen schvalovatelů, ale i žadatelů.
Vedoucí práce: Vladimír Hanousek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses