Návrh marketingového plánu vybrané společnosti - Tobiášová, Claudie; Dvořáková, Michaela; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
V této bakalářské práci je zpracováván marketingový plán pro společnost Visible Vision s.r.o., která se specializuje na poskytování technologických řešení, jako jsou 3D vizualizace a školení v oblasti umělé inteligence. Cílem práce je navrhnout strategie a aktivity, které umožní zvýšit povědomí o značce, zlepšit tržní pozici a efektivně oslovit cílové zákazníky. Teoretická část je zaměřena na popis klíčových konceptů marketingového plánování a používaných metodologií. V praktické části je analyzováno prostředí pomocí nástrojů, jako je PESTEL a SWOT analýza, a realizován kvalitativní výzkum v podobě rozhovoru a kvantitativní formou dotazníku. Na základě těchto výstupů je navrhován marketingový plán reflektující aktuální trendy, jako je digitalizace, personalizace a ekologická odpovědnost.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses