Péče o zaměstnance ve společnosti ABC - Libichová, Tereza (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na péči o zaměstnance ve vybrané společnosti. Cílem této práce je analyzovat aktuální systém péče o zaměstnance v dané společnosti a na základě získaných poznatků stanovit doporučení, která by díky jejich implementaci mohla pomoci tento systém péče o zaměstnance zlepšit. Výsledky výzkumu přinášejí užitečné informace pro zaměstnavatele, který může na základě navrhnutých doporučení docílit rozvoje oblastí péče o své zaměstnance a přispět tak nejen ke zvýšení jejich spokojenosti, ale také ke zlepšení výkonnosti firmy. Práce je rozdělena na dvě části. V první, teoretické části, jsou popsána stěžejní témata související s dobrovolnou a povinnou péčí o zaměstnance. V druhé, praktické části, následují po představení vybrané společnosti poznatky, vyplívající z provedeného výzkumného šetření. Práce je zakončena shrnutím získaných dat a formulací doporučení, která mohou přispět ke zlepšení oblastí péče o zaměstnance.