Analýza a optimalizace procesů ve vybrané firmě - Mykhailiuk, Khrystyna (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a optimalizaci procesů ve vybrané sta-vební firmě. Cílem je identifikovat slabiny, navrhnout inovace a zlepšit efektivitu využití zdrojů, snížit časovou i finanční náročnost. Práce zahrnuje analýzu procesů, stanovení měřitelných metrik a návrh konkrétních opatření. Hlavní pozornost je věnována tvorbě nabídek, kde nový přístup využívá analýzu histo-rických dat pro předběžné nabídky. Tento přístup umožňuje efektivněji alokovat zdroje a zaměřit podrobné zpracování na projekty s vyšším potenciálem úspěchu. Výsledkem je návrh řešení, které zvyšuje provozní efektivitu a konkurenční výhodu firmy