Analýza a optimalizace procesů ve vybrané firmě - Mykhailiuk, Khrystyna; Přibyl, Vladimír; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a optimalizaci procesů ve vybrané sta-vební firmě. Cílem je identifikovat slabiny, navrhnout inovace a zlepšit efektivitu využití zdrojů, snížit časovou i finanční náročnost. Práce zahrnuje analýzu procesů, stanovení měřitelných metrik a návrh konkrétních opatření. Hlavní pozornost je věnována tvorbě nabídek, kde nový přístup využívá analýzu histo-rických dat pro předběžné nabídky. Tento přístup umožňuje efektivněji alokovat zdroje a zaměřit podrobné zpracování na projekty s vyšším potenciálem úspěchu. Výsledkem je návrh řešení, které zvyšuje provozní efektivitu a konkurenční výhodu firmy
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses