Vliv pracovního prostředí a flexibilních pracovních modelů na pracovní výkon a rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem zaměstnanců - Nguyenová, My Uyen (2024)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem flexibilních pracovních modelů a pracovního prostředí na pracovní výkon, rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Cílem diplomové práce je zhodnotit vliv flexibilních pracovních modelů a pracovního prostředí na pracovní výkon, rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Práce se zaměří na analýzu vztahu mezi flexibilními pracovními podmínkami, kvalitou pracovního prostředí a celkovou spokojeností a angažovaností zaměstnanců. Práce obsahuje teoretickou část, ve které jsou definovány pojmy pracovního výkonu, pracovního prostředí, flexibilních pracovních modelů a rovnováhy mezi soukromým a pracovním životem. V praktické části se nachází metodika práce, analýza výsledků dotazníkového šetření a ověření stanovených hypotéz. Na základě získaných dat budou navržena konkrétní doporučení a strategie.