Vliv pracovního prostředí a flexibilních pracovních modelů na pracovní výkon a rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem zaměstnanců - Nguyenová, My Uyen; Němec, Otakar; Nguyen, Phuong Thao; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem flexibilních pracovních modelů a pracovního prostředí na pracovní výkon, rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Cílem diplomové práce je zhodnotit vliv flexibilních pracovních modelů a pracovního prostředí na pracovní výkon, rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Práce se zaměří na analýzu vztahu mezi flexibilními pracovními podmínkami, kvalitou pracovního prostředí a celkovou spokojeností a angažovaností zaměstnanců. Práce obsahuje teoretickou část, ve které jsou definovány pojmy pracovního výkonu, pracovního prostředí, flexibilních pracovních modelů a rovnováhy mezi soukromým a pracovním životem. V praktické části se nachází metodika práce, analýza výsledků dotazníkového šetření a ověření stanovených hypotéz. Na základě získaných dat budou navržena konkrétní doporučení a strategie.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses