Online marketingová strategie pro značku Ecoria - Straková, Eliška; Stříteský, Václav; Bartoš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce „Online marketingová strategie pro značku Ecoria“ se zaměřuje na návrh komplexní strategie pro nově vzniklou značku módních doplňků z inovativních a udržitelných materiálů. Hlavním cílem práce je vytvořit efektivní online marketingovou strategii, která zvýší povědomí o značce, přiláká nové zákazníky a podpoří prodeje. Práce kombinuje teoretický rámec online marketingu s praktickou analýzou, zahrnující situační analýzu 5C, analýzu webu a sociálních sítí, analýzu klíčových slov a vyhodnocení dosavadních placených kampaní. Na základě zjištěných nedostatků a příležitostí jsou navrženy konkrétní kroky, jako je optimalizace webových stránek, SEO strategie, obsahový marketing, PPC kampaně a využití sociálních sítí. Návrh je strukturován dle modelu STDC a je podpořen ročním implementačním plánem s ohledem na omezené zdroje značky. Výsledkem práce je praktický návod pro zvýšení online přítomnosti a konkurenceschopnosti značky Ecoria na trhu udržitelné módy.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses