Proces náboru zaměstnanců vybrané organizace lázeňského sektoru - Pachtová, Adéla; Kronberger, Zdeněk; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku náborového procesu ve vybrané organizaci lázeňského sektoru. Teoretická část se věnuje vysvětlení pojmů z oblasti získávání, výběru a adaptace zaměstnanců a zabývá se specifiky spojenými s lázeňským sektorem, které ovlivňují požadavky na kvalifikace uchazečů. Cílem je navrhnout nejvhodnější nastavení procesů v oblasti náboru zaměstnanců ve vybrané organizaci pro její budoucnost. V praktické části je popsán kvantitativní výzkum v podobě dotazníkového šetření a kvalitativní výzkum v podobě rozhovoru. Zpracování výsledků výzkumu odhalilo slabiny v dosavadním náborovém procesu vybrané lázeňské organizace a identifikovalo faktory, které na tento proces v oblasti lázeňství působí negativně. V závěru práce jsou na základě zjištění z výzkumu navrženy procesy v oblasti náboru zaměstnanců na lázeňském oddělení vybrané organizace, které povedou k efektivnějšímu chodu oddělení.
Vedoucí práce: Zdeněk Kronberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses