Rebradning a aktivace značky studijního programu Honors Academia - Dohnalová, Anna (2024)
Diplomová práce se zabývá rebrandingem a aktivací značky studijního programu Honors Academia na Fakultě podnikohospodářské VŠE v Praze. Cílem je analyzovat proces rebrandingu, jeho dopad na cílové skupiny a přínos k posílení atraktivity programu. Výzkum kombinuje hloubkové rozhovory a dotazníkové šetření. Výsledky ukazují, že rebranding přispěl k posílení prestiže programu, zlepšení komunikace a podpoře komunity studentů a absolventů. Práce obsahuje doporučení pro další rozvoj značky a komunikační strategie.