Rebradning a aktivace značky studijního programu Honors Academia - Dohnalová, Anna; Říha, David; Paclík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá rebrandingem a aktivací značky studijního programu Honors Academia na Fakultě podnikohospodářské VŠE v Praze. Cílem je analyzovat proces rebrandingu, jeho dopad na cílové skupiny a přínos k posílení atraktivity programu. Výzkum kombinuje hloubkové rozhovory a dotazníkové šetření. Výsledky ukazují, že rebranding přispěl k posílení prestiže programu, zlepšení komunikace a podpoře komunity studentů a absolventů. Práce obsahuje doporučení pro další rozvoj značky a komunikační strategie.
Vedoucí práce: David Říha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses