Branding knihkupectví NEOLUXOR - Králíčková, Lucie; Černá, Jitka, 1961-; Unzeitigová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Záměrem této bakalářské práce je představení brandingu, zanalyzování rebrandingu knihkupectví Neoluxor a porovnání původního brandu s novým. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části se soustředím na vymezení pojmů souvisejících s brandingem, analýzu knižního trhu a marketingové komunikace v tomto segmentu, a popis zvolených metod marketingového výzkumu a typu analýz, jako jsou konkurenční analýza a SWOT analýza. Praktická část se věnuje aplikaci těchto metod a analýz, zkoumání původní i současné identity značky, marketingovým kampaním a používaným komunikačním kanálům. V závěru se nachází poznatky z provedených analýz a metod a také posouzení přínosu celkového rebrandingu knihkupectví.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses