Motivace a spokojenost zaměstnanců ve vybrané společnosti - Talska, Alona (2024)
Tato diplomová práce se věnuje tématu pracovní motivace a spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti. Cílem je zvýšení úrovně spokojenosti a motivace zaměstnanců v dané firmě. Práce přináší současný pohled na dané téma, což může posloužit jako cenný základ pro implementaci strategií zlepšení pracovního prostředí. Teoretická část práce se zabývá vymezením základních pojmů a problematiky motivace a pracovní spokojenosti. Praktická část se zabývá vyhodnocením dat získaných pomoci dotazníkového šetření. Na základě výsledků budou navržena konkrétní opatření pro zvýšení spokojenosti a motivace zaměstnanců.